But first, SKIN CARE. 


DECLARÉ STRESSBALANCE    € 57,50

De producten van Declaré Stress Balance brengen de geïrriteerde en gevoelige huid tot rust. Ze kalmeren het natuurlijke evenwicht en de beschermende barrièrefunctie van de huid. Bij deze huid is dat sterk afgenomen. Allerlei irriterende stoffen dringen makkelijke de huid binnen. Tegelijk verliest de huid veel vocht door de beschadigingen: er wordt vijf keer meer vocht onttrokken dan een normale huid.

Deze verzorging is zeer geschikt voor een huid met roodheden, jeuk en irritaties. (bijv.: eczeem, psoriasis, rosacea, couperose).


DECLARÉ HYDRO BALANCE   € 57,50

Zelfs bij een gevoelige huid is een uitgebalanceerde vochtbalans de basis voor een mooie, frisse teint en een glad oppervlak. De Declaré Hydro Balance salonverzorging en thuisproducten zorgen voor een intensieve en langdurige verzorging van de huid met waardevol vocht en zorgen voor een stralende teint.


DECLARÉ AGE ESSENTIAL € 70,00

Deze huid heeft net iets meer aandacht nodig. Er zijn hormonale veranderingen, waardoor collageen afbreekt en de huid minder stevig aanvoelt. De contouren van de kaaklijn worden minder strak en de huid krijgt vaak wat pigmentvlekjes en de huid kan wat gevoeliger worden. Ook wordt de huid wat dunner. De Age Essential lijn helpt de huid hernieuwde veerkracht en balans te vinden.

Herstel van balans in de huid. Peptiden, voedende oliën en hyaluronzuur voeden en hydrateren de huid intensief. Pigmentvlekken verminderen. Aan de schoonheid van de huid zit geen leeftijd leeftijdslimiet.


DECLARÉ CAVIAR PERFECTION  € 72,50

Declaré herdefinieert de luxe van een gevoelige huid met Caviar Perfection. Zijdezachte texturen, waardevolle extracten van moderne anti-rimpel ingrediënten houden de huid mooi. Het hoofdbestanddeel van deze lijn is kaviaar en bevat een rijkdom aan mineralen, sporenelementen en vitamines van zwart goud.

Het kaviaarextract zorgt ervoor dat waardevolle voedingsstoffen, mineralen en vitamines (A,D) de huid stimuleert en ook het celmetabolisme. Vooral waardevol voor de gevoelige huid is het herstellende en versterkende effect op de beschermende barrièrefunctie  van de huid. Voor een gevitaliseerde en gelijkmatige huid.


DECLARÉ AGE CONTROL € 68,00

De veroudering van de huid is genetisch bepaald en is een natuurlijk biologisch proces dat in de loop der jaren zichtbaar wordt. Deze vorm van veroudering is terug op te voeren op de vertraging van de vijf natuurlijke functies van de huid: revitaliseren, het verzorgen van voedingsstoffen, handhaven van de vochtbalans, zuurstofopname en bescherming.

Hoewel deze natuurlijke verouderingsprocessen van de huid niet kunnen worden voorkomen, kan er met AGE CONTROL wel iets worden gedaan aan de symptomen. Bijvoorbeeld aan het verbeteren van de droge huid, het verminderen van de spanning, rimpels en huidplooien. Hierdoor verbetert de uitstraling en wordt het verouderingsproces afgeremd.