DERMOPHISIOLOGIQUE OSMODERM € 82,50

Een ontspannende en heerlijke anti-aging verzorging in combinatie met een vitamine bom, vitamine A,C & E. Deze heerlijk samenstelling zorgt voor een synergetisch effect en gaat het de vorming van vrije radicalen tegen. Anti-oxiderende werking. De huid wordt strakker en gladder.

DECLARÉ VITAMINE A BOOSTER  € 70,00

Declaré Vitamine A Booster-assortiment – ​​innovatieve anti-aging voor de gevoelige huid. Voor het eerst met een natuurlijk alternatief voor Retinol! Het powertrio tegen de tekenen van veroudering. Door de kracht van mastiekhars levert Declaré met het nieuwe Vitamine A Booster-trio een plantaardig retinol-alternatief dat zelfs door de gevoelige huid goed wordt verdragen. Het resultaat: een direct gladdere, verfijnde teint met verhoog DECLARÉ VITAMINE A BOOSTER de elasticiteit en huiddichtheid – zonder de typische bijwerkingen van retinol. Effectief en een goede verdraagzaamheid. Vitamine A wordt beschouwd als een van de meest effectieve, actieve ingrediënten tegen veroudering. Ondanks de vele voordelen van dit krachtige actieve ingrediënt, wordt het niet aanbevolen voor een gevoelige huid. Retinol versnelt het huidvernieuwingsproces. De bijbehorende activering van de huid kan bij gevoelige huidtypes leiden tot stress en roodheid van de huid. Declaré maakt nu echter een einde aan dit bekende probleem door de kracht van mastiekhars (Pistacia lentiscus) te benutten als een plantaardig alternatief voor retinol.  Dankzij dit alternatieve actieve ingrediënt voor retinol kan nu eindelijk hetzelfde anti-verouderingseffect worden bereikt voor de gevoelige huid als dat wat wordt bereikt met producten die retinol bevatten (voor ongecompliceerde huidtypes), zonder de negatieve aspecten van het gebruik van conventionele vitamine A te riskeren.

 DECLARÉ AGE CONTROL € 70,00

 De veroudering van de huid is genetisch bepaald en is een natuurlijk biologisch proces dat in de loop der jaren zichtbaar wordt. Deze vorm van veroudering is terug op te voeren op de vertraging van de vijf natuurlijke functies van de huid: revitaliseren, het verzorgen van voedingsstoffen, handhaven van de vochtbalans, zuurstofopname en bescherming. Hoewel deze natuurlijke verouderingsprocessen van de huid niet kunnen worden voorkomen, kan er met AGE CONTROL wel iets worden gedaan aan de symptomen. Bijvoorbeeld aan het verbeteren van de droge huid, het verminderen van de spanning, rimpels en huidplooien. Hierdoor verbetert de uitstraling en wordt het verouderingsproces afgeremd.

 DECLARÉ STRESSBALANCE    € 57,50

De producten van Declaré Stress Balance brengen de geïrriteerde en gevoelige huid tot rust. Ze kalmeren het natuurlijke evenwicht en de beschermende barrièrefunctie van de huid. Bij deze huid is dat sterk afgenomen. Allerlei irriterende stoffen dringen makkelijke de huid binnen. Tegelijk verliest de huid veel vocht door de beschadigingen: er wordt vijf keer meer vocht onttrokken dan een normale huid. Deze verzorging is zeer geschikt voor een huid met roodheden, jeuk en irritaties. (bijv.: eczeem, psoriasis, rosacea, couperose).

 DECLARÉ HYDRO BALANCE   € 57,50

Zelfs bij een gevoelige huid is een uitgebalanceerde vochtbalans de basis voor een mooie, frisse teint en een glad oppervlak. De Declaré Hydro Balance salonverzorging en thuisproducten zorgen voor een intensieve en langdurige verzorging van de huid met waardevol vocht en zorgen voor een stralende teint.