Een gelaatsverzorging is maatwerk. 

Geen enkele huid is hetzelfde. 


LIPID RICH  SKIN TREATMENT  € 50,50

De Lipid Rich Skin huidbehandeling is een masker van botanische oliën rijk een essentiële vetzuren die zelfs de meest droge huid hydrateren. Met zachte masserende bewegingen wordt het masker aangebracht op de huid voor een diepe hydratatie. Verrijkt met natuurlijke lipiden van Afrikaanse Shae boter, Jojoba olie en Rozemarijn olie die zorgen voor het herstel van de natuurlijke huid barrière. De Lipid Rich Skin treatment brengt het leven terug in een droge huid. Geschikt voor alle huidtypes, behalve een vette & acne gevoelige huid. 


VITAMINE C TREATMENT   € 65,50

Dit is een Ultra-verstevigende de-aging behandeling verrijkt met natuurlijke, biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten direct onttrokken uit de Afrikaanse Baobob vrucht. De Vitamine C verbetert het collageen en elastine herstel, maakt de huid zichtbaar strakker, helderder en jonger. Deze huidverzorging is geschikt voor alle huidtypes.


 

VITA-GEL TREATMENT    € 60,50 

De Vita-gel huidbehandeling doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve  combinatie van Alpha Hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en gedetexturiseerde huid. De verzorging is geschikt alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.


VITAMINE C EYE TREATMENT   € 9,95
Een heerlijk oogmasker tijdens uw verzorging voor net dat mooie extraatje


LUX SKIN CLEANING   € 30,50
Reinigen met Gentle Cleansing Milk, Peeling, verwijderen van eventuele onzuiverheden en afsluitende creme.