DECLARÉ Beauty  Sensitive Skin

Declaré is eind jaren '70 in Zwitserland opgericht en was destijds de eerste cosmeticalijn speciaal gericht op de gevoelige huid. Sinds 1990 berust de leiding van Declaré bij Troll Cosmetics en is cosmetica specialist Karl J. Troll verantwoordelijk. In 2000 heeft Troll Cosmetics de volledige lijn gekocht.

De afdeling Research & Development zorgt voor voortdurende innovatie van de Declaré producten. Ze worden in Zwitserland door gerenommeerde instituten onder strenge farmaceutische controle gemaakt. Verkoop, distributie en scholing vindt plaats van het centrale kantoor aan de oever van het Bodenmeer in Lindau, Duitsland. Het centrale kantoor fungeert ook als de basis voor samenwerkingen met een internationaal team van specialisten op het gebied van cosmetica. Hier worden alle Declaré producten gecreëerd, van productidee tot aan verzendingen naar de partners.

De focus van onze inspanningen is de consument. De basis van ons succes ligt in de ontwikkeling en productie van de exclusieve cosmetica met de hoogste eisen voor veiligheid en effectiviteit.

Dit is de basis van een uitzonderlijke productpresentatie voor gelaat en lichaam. Het meetbare en zichtbare succes geven ons en u tevreden klanten. Door de ervaring van de consumenten in het gebruik van cosmetische producten en hun gevoelige huid, bewijzen zij de loyaliteit met ons speciale merk.

De Declaré consument is een gevoelige cosmetische gebruiker met de hoogste vorderingen van esthetiek, productinnovatie , cosmetische waarde en productpresentatie