But first, SKIN CARE. 

DECLARÉ HYALURON BOOST SUNCARE 💛💚  – puur, zorgeloos genieten in de zon - de nieuwe vegan 🌱🌱 en ocean-friendly 🐬 bescherming tegen de zon van Declaré 😎

Perfect voor lange zonnige dagen, een benijdenswaardige gebruinde teint en de beste bescherming – de vegan 🌱🌱en dermatologisch geteste zonbeschermingslijn voor gezicht en lichaam van Declaré, optimaal aangepast aan de gevoelige huid, bevat huidverzorgingsproducten 💛💚 met SPF 30 tot 50, verkoelende After Sun Body Lotion 💦 en een Self Tan Concentrate 😌 die de huid het hele jaar door een individuele kleur geven.
Zacht smeltende Declaré Hyaluron Boost Sun Cream SPF 30 & SPF 50 💛💚 en de praktische Declaré Hyaluron Boost Sun Spray SPF 30 💛💚 werken direct bij het aanbrengen en beschermen zelfs de meest gevoelige huid tegen schadelijke UV-straling en zonnebrand.
De zonnebrandproducten zijn waterbestendig, voelen niet plakkerig aan bij het aanbrengen en laten geen witte waas achter.
Ze bevatten de nieuwste generatie veilige, huid identieke zonfilters 🌱🌱 voor een optimale bescherming in het hele UV spectrum 🌞
Declaré Hyaluron Boost Suncare 💛💚 voorziet de huid van extra vocht dankzij de intensieve 💦 Hyaluron Boost Technology ™ 💦 in combinatie met het exclusieve SRC™-Complex 🌸 en perfect op elkaar afgestemde ingrediënten zoals Hyaluronzuur (met korte en lange ketens), Allantoïne, Panthenol (provitamine B5)  en Aloë vera.
Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de bescherming van ons milieu 🌎🌱🌱. Alle producten voldoen aan de eisen van Declaré Swiss Clean Beauty 💚 en zijn ocean friendly 🐬 – duurzaam en milieubewust. Dit betekent dat hun ingrediënten zelfs na een lange tijd in zee geen schade toebrengen aan water, koralen of andere zeedieren 🦭. De producten bevatten de nieuwste generatie, veilige, huid identieke zonfilters 🌱🌱 
Declaré Summer Skincare 💛💚, zorgeloos, optimaal genieten in de zon 🌞 met de juiste, veilige bescherming 😎

** NIEUW ** 
#Dermophisiologique IO REGENERATING OIL, 100% botanische oliën in een pompflacon, voor het GEZICHT, BODY en HAAR 🌺🍊🍋🌸
Door IO Regenerating Oil aan te schaffen draag je persoonlijk bij aan het #IOCISTO initiatief. In het project CascinaRi-Nascita biedt het anti-geweldcentrum SVS Donna Aiuata Donna Onlus een veilige plek voor vrouwen (en hun kinderen) die geweld hebben geleden.  “Elke keer als een vrouw voor zichzelf vecht, vecht ze voor alle vrouwen” ❤️
IOCISTO CascinaRi-Nascita SVS Donna Aiuta Donna Onlus
Een niet vette, lichte olie in een pompflacon. De olie wordt snel opgenomen en bevat geen alcohol of siliconen. Het is geen drogende olie maar een lichte olie (dry oil) die hydrateert en verzorgt. De ultralichte olie laat een verzorgend filmpje op de huid en is geschikt voor alle huidtypen en heeft een heerlijke geur!
• Geparfumeerde, regenererende sprayolie
• Trekt snel in dankzij de ultralichte textuur en is niet vet
• Bevat 5 geselecteerde 100% plantaardige oliën.
• Voedt en beschermt gezicht, lichaam en haar.
• Het gezicht en lichaam profiteren van langdurige hydratatie
• De haren zijn zachter en glanzender
5 natuurlijke, botanische oliën;
Macadamia-olie, Argan-olie, Pecannoot-olie, Duindoorn-olie & Abrikozenolie
🍑💧🌱🌾
Met een heerlijke geur van Italiaans citrusfruit (mandarijn, bloedsinaasappel en bergamot), bloemige jasmijn, zilt zoutig als de zee, oranjebloesem en nog intenser door patchouli, amber en musk met gezouten karamel, vanille, witte musk,  eikenmos en virgin wood 🌸🌺. 

Adviesverkoopprijs € 49,95, 100 ml, glazen sprayflacon in een omslagdoosje.