Swiss Clean Beauty – met de vegan VITAMIN A SKIN BOOSTER, heeft Declaré exclusieve voedende eigenschappen voor de gevoelige huid gecombineerd met aandachtig gebruik van bronnen en onze omgeving. Alle actieve substanties zijn geselecteerd voor hun omgeving- en huid comptabiliteit volgens de meest strikte criteria, zonder dierproeven of ingrediënten die schadelijk zijn voor ons of de wereld om ons heen (zoals microplastics, phtalaten, sulfaten, minerale oliën of parabenen).

VITAMIN A BOOSTER CREAM
Effectieve anti-aging behandeling als 24-uurs verzorging!
Heerlijk licht en toch voedend, de crème verwent je huid dag en nacht. Het vitamine A-boostende effect helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Voor een huid die er fris en verfijnd uitziet.

VITAMIN A BOOSTER EYE CREAM
Zachte oogverzorging met een dubbel effect!
Vermindert aanmerkelijk fijne lijntjes en rimpels in het delicate gebied rond de ogen en stimuleert de wimpergroei. Voor ogen die er fantastisch uitzien.

VITAMIN A BOOSTER EFFECT MASK
Liftend masker met massage – activeert de huid al bij het aanbrengen!
Het vloeiend lichte en ultrafijne liftende masker activeert revitalisering door het gebruik van een massageroller tijdens het aanbrengen en zorgt binnen enkele minuten voor een strakke, verstevigde en ontspannen frisse uitstraling. 

Vitamin A Booster Cream, glazen pot, 50 ml € 55,95*
Vitamin A Booster Eye Cream with lash care, tube, 15 ml € 37.90*
Vitamin A Booster Effect Mask, flacon met roller, 75 ml € 39.95*
                                * Advies verkoopprijs
 


IO Fluid Cleanser van Dermophisiologique is een gezichts-/lichaamsreiniger, ideaal voor de dagelijkse hygiëne, met een lichte en aromatische textuur. 
De ingrediënten van plantaardige oorsprong zijn zeer huidvriendelijk en geëmulgeerd met water vormen deze een zacht, romig schuim dat op milde wijze vuil en onzuiverheden verwijdert zonder de huid aan te tasten. Het is verrijkt met betaïne en panthenol, met een hydraterende en beschermende werking op de huidbarrière.
Deze douchegel is daarom zeer geschikt voor (zeer) droge huiden wanneer de huid snel uitdroogt, weinig verdraagt en snel jeukt!
DERMATOLOGISCH GETEST - OPPERVLAKTEACTIEVE STOFFEN VAN PLANTAARDIGE OORSPRONG - SILICONENVRIJ - ALCOHOLVRIJ - BIOLOGISCH AFBREEKBARE FORMULE
De geur;  IO Fluid Cleanser heeft een frisse en omhullende geur voor mannen en vrouwen.
De topnoten doen denken aan de frisheid van Italiaanse citrusvruchten, waaronder mandarijn, bloedsinaasappel en bergamot, gecombineerd met hartnoten die worden gekenmerkt door een zout akkoord dat doet denken aan de oceanen, samen met de bloemige touch van iris, jasmijn en oranjebloesem. Deze bedwelmende geur wordt nog intenser gemaakt door de aromatische toets van Patchouli in de basisnoten, gecombineerd met Amber en Musk die doen denken aan de ziltige zeebodem.
IOCISTO Elke druppel telt;
Koop IO Fluid Cleanser en doneer samen met Dermophisiologique ruim 10 miljoen liter water ter ondersteuning van WAMI in het Rockwood-district, in de Norwood-regio, Sri Lanka. 
Door uw aankoop, druppel voor druppel, kunnen we samen een verschil maken om de levenskwaliteit te verbeteren van vrouwen, kinderen en gezinnen die dit het meest nodig hebben!   Verkoopadviesprijs € 27, 95