But first, SKIN CARE. 

#Declaré DERMA FORTE CREAM

NOURISHING & VITAMIN D BOOSTING

De vegan, intensief voedende, revitaliserende en hydraterende #Declaré DERMA FORTE CREAM voorziet de huid van vitale frisheid en zachte soepelheid, zelfs tijdens de donkere dagen.

Het perfect uitgekiende complex van actieve ingrediënten maakt het de huid mogelijk om noodzakelijke vitamine D te produceren en vult haar reserves aan- ongeacht de hoeveelheid licht.
De huid barrière wordt versterkt en onaangename roodheid wordt voorkomen. Zo voorkomt je huid de winterblues, en is ze uitgerust met een rozige, frisse gloed en voelt ze zacht,  vol en aangenaam verzorgd, zelfs in de herfst en winter.
Declaré DERMA FORTE CREAM is uitstekend om de huideigen  vitamine D aanmaak te boosten, vult onmiddellijk de vochttekorten aan en versterkt en revitaliseert de huid -  gewoonweg perfect voor een glanzende, frisse uitstraling en een huid die zacht en soepel aanvoelt, ongeacht het seizoen.
Het actieve ingrediëntencomplex - zachte kracht tegen de huid winterblues
Een essentieel ingrediënt is een stamcelextract van ‘levende  steentjes’ (#Lithops), lid van de ijskruid familie (Aizoaceae). Het  stimuleert de vitamine D synthese van de epidermiscellen van de huid - een essentiële factor voor celvernieuwing. Vitamine D zendt de boodschappers uit die de celdeling in gang zetten en  tevens de celverdeling, met een breedspectrum aan functies.
In combinatie met de volgende hoogwaardige, kostbare ingrediënten; Bisabolol, Allantoïne en P, lange en korte ketens van hyaluronzuur, #Declaré SRC (tm) Complex - een zeer effectieve combinatie van kostbare ingrediënten (Bio Sensiline, Bio Structurine en Ectoin), Squalanen, voedende oliën en Glycerine.
Swiss Clean Beauty - met de vegan DERMA FORTE CREAM,  heeft Declaré exclusieve voedende eigenschappen voor de gevoelige huid gecombineerd met aandachtig gebruik van  bronnen en onze omgeving. Alle actieve substanties zijn geselecteerd voor hun omgeving- en huid comptabiliteit  volgens de meest strikte criteria, zonder dierproeven of  ingrediënten die schadelijk zijn voor ons of de wereld om ons  heen (zoals phtalaten, sulfaten, minerale oliën of parabenen).
Hoe te gebruiken? Vang aan met het zorgvuldig reinigen van het gelaat. Voor een diepe doch zachte reiniging, adviseren we #Declaré Anti-Pollution Cleansing Balm. Om vervolgens gelaat, hals en decolleté te verfrissen, kun je opteren voor de intensief hydraterende Declaré Hyaluron Effect Softener Mousse. Masseer vervolgens  DERMA FORTE CREAM zachtjes in op het gelaat. Vergeet de hals en decolleté niet met wat extra DERMA FORTE CREAM,  immers deze specifieke zones van het lichaam worden  gedurende de herfst en de winter vooral beschermd door  kleding en zodoende afgeschermd van de invloed van de licht.
Adviesverkoopprijs € 52,50

** NIEUW ** 
#Dermophisiologique IO REGENERATING OIL, 100% botanische oliën in een pompflacon, voor het GEZICHT, BODY en HAAR 🌺🍊🍋🌸
Door IO Regenerating Oil aan te schaffen draag je persoonlijk bij aan het #IOCISTO initiatief. In het project CascinaRi-Nascita biedt het anti-geweldcentrum SVS Donna Aiuata Donna Onlus een veilige plek voor vrouwen (en hun kinderen) die geweld hebben geleden.  “Elke keer als een vrouw voor zichzelf vecht, vecht ze voor alle vrouwen” ❤️
IOCISTO CascinaRi-Nascita SVS Donna Aiuta Donna Onlus
Een niet vette, lichte olie in een pompflacon. De olie wordt snel opgenomen en bevat geen alcohol of siliconen. Het is geen drogende olie maar een lichte olie (dry oil) die hydrateert en verzorgt. De ultralichte olie laat een verzorgend filmpje op de huid en is geschikt voor alle huidtypen en heeft een heerlijke geur!
• Geparfumeerde, regenererende sprayolie
• Trekt snel in dankzij de ultralichte textuur en is niet vet
• Bevat 5 geselecteerde 100% plantaardige oliën.
• Voedt en beschermt gezicht, lichaam en haar.
• Het gezicht en lichaam profiteren van langdurige hydratatie
• De haren zijn zachter en glanzender
5 natuurlijke, botanische oliën;
Macadamia-olie, Argan-olie, Pecannoot-olie, Duindoorn-olie & Abrikozenolie
🍑💧🌱🌾
Met een heerlijke geur van Italiaans citrusfruit (mandarijn, bloedsinaasappel en bergamot), bloemige jasmijn, zilt zoutig als de zee, oranjebloesem en nog intenser door patchouli, amber en musk met gezouten karamel, vanille, witte musk,  eikenmos en virgin wood 🌸🌺. 

Adviesverkoopprijs € 49,95, 100 ml, glazen sprayflacon in een omslagdoosje.