Your Skin Journey Starts here
 

Een gelaatsverzorging is maatwerk. 

Geen enkele huid is hetzelfde. 


LIPID RICH  SKIN TREATMENT  € 50,50

De Lipid Rich Skin huidbehandeling is een masker van botanische oliën rijk een essentiële vetzuren die zelfs de meest droge huid hydrateren. Met zachte masserende bewegingen wordt het masker aangebracht op de huid voor een diepe hydratatie. Verrijkt met natuurlijke lipiden van Afrikaanse Shae boter, Jojoba olie en Rozemarijn olie die zorgen voor het herstel van de natuurlijke huid barrière. De Lipid Rich Skin treatment brengt het leven terug in een droge huid. Geschikt voor alle huidtypes, behalve een vette & acne gevoelige huid. 


HONEYBUSH SKIN TREATMENT € 50.50

De Kalahari Honeybush Gezichtsbehandeling is een diep voedende behandeling met natuurlijke en botanische oliën.

De behandeling bevat een ontspannende gezichtsmassage die de huid verjongt en hydrateert en laat het zacht en soepel achter.

Een heerlijke gezichtbehandeling voor 2 behandelingen door of als eerste behandeling van Kalahari.VITAMINE C TREATMENT  € 65,50

Dit is een Ultra-verstevigende de-aging behandeling verrijkt met natuurlijke, biologische Vitamine C en essentiële antioxidanten direct onttrokken uit de Afrikaanse Baobob vrucht. De vitamine C verbetert het collageen en elastine herstel, maakt de huid zichtbaar strakker, helderder en jonger. Deze huidverzorging is geschikt voor alle huidtypes.


LUX SKIN CLEANING:  € 30,50

Reinigen met Gentle Cleansing Milk, Peeling, verwijderen van eventuele onzuiverheden en afsluitende creme.PHYTO ENZYME COMPOUND TREATMENT (PEC) 53,50

De PEC behandeling is een zeer effectieve, diep reinigende exfloriërende behandeling met enzymen uit groente en fruit gecombineerd met glycolzuur.  De huid zal er zichtbaar jonger, helderder en stralender uitzien. De PEC-behandeling is geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.

VITA-GEL TREATMENT           € 60,50 

De Vita-gel huidbehandeling doet de huid herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve  combinatie van Alpha Hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende en gedetexturiseerde huid. De verzorging is geschikt alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.

PHYTO CLAY SKIN TREATMENT  58,50

Het Phytic Clay behandelmasker is een pro-actieve behandeling die amandel, glycol en fytinezuur van sojaboon extract bevat. Het behandelmasker richt zich effectief op de hyperpigmentatie en verjonging van de huid en laat het zichtbaar stralend en verkwikt achter. Deze verzorging is geschikt voor alle huidtypes met uitzondering van een gevoelige huid.


EXTRA OPTIE TIJDENS DE VERZORGING :


VITAMINE C EYE TREATMENT € 9,95

Een heerlijk oogmasker tijdens uw verzorging voor net dat mooie extraatje


ALGINATE MASK € 12,50

Een speciaal voor u aangemaakt masker. Dit masker kan over uw ogen en mond worden gelegd. Het vergroot de inwerking van de ingrediënten.