Your Skin Journey Starts here
 

Kalahari Lifestyle werd geïnspireerd door een buitengewone reis die begonn in de uitgestrekte open vlaktes van de Kalahari woestijn in Afrika.

Carina Franck, oprichster en directeur bam Kalahari Lifestyle International is opgegroeid op een boerderij in Afrika samen met de natuur. Ze vulde haar dagen met het verkennen van de geheimen van haar woestijnen speeltuin.  Haar nieuwsgierige  aard leidde tot haar ontdekking van veel van de oude geheimen van natuurlijke  gezondheid en welzijn die generaties lang verborgen lagen in de woestijn. Ze ontwikkelde een diepe verbinding met de lokale Khoi San families die haar leerden dat "if we share, we will always have enough". Door deze ervaringen uit haar kindertijd ontwikkelde Carina de passie om de goedheid van de giftenvan de natuur met de wereld te delen.

Na het afgelopen decennia voorop te hebben gelopen in de snel bewegence, internationale beauty-industrie, erkend Carina dat de verwachting van de moderne eco-smart cliënt aan het veranderen was. Dit inspireerde haar tot het creëren van een reeks eersterangs huid en lichaam producten die niet alleen de aardse goedheid van de natuur, maar de unieke, zintuigelijke ervaringen van de Africa zou vangen.


Dit assortiment is meer dan alleen een innovatieve natuurlijke behanding. Het is een ervaring van Afrika zelf - de kleuren van de aarde, de ruwe texturen, geluid en de zeldzame geuren allemaal ontwikkeld in de leven van scheppende  goedheid van de natuur. De Kalahari Lifestyle ervaring is een ultieme reis die de oude geheimen Afrika in contact brengt met de gebruiker door middel van aanraking,  geluid, geur en visuele interactie.  Elke behandeling is specifiek  aangepast om te voldoen aan de behoeften van het individu  en creëren samen de ultieme wellness ervaring. 

Gebruikmakend  van alleen naturlijke geoogste botanische ingrediënten hebben Carina en haar team van ontwikkelaars de eenvoudige goedheid van Gods schepping in elk Kalahari  product vastgelegd.  Superieure  plantaardige oliën en fyto-effectieve extracten worden samengebracht  tot kwalitatieve huidverzorgingsproducten die uw huid voeden en herstellen. 


"De aarde samen met de prachtige natuur zijn een geschenk van God - ik mijn leven gewijd aan het ontdekken hoe wij deze giften in ons voordeel kunnen gebruiken, zonder nadelige gevolgen voor de natuur  zelf". Kalahari Lifestyle wekt uitsluitend samen gerenommeerde Phytotrade organisaties en gecertifeerd duurzame bronnen. Onze strenge eco-bewustzijn protocollen waarborgen de veiligheid van de kwetsbare Afrikaanse ecosystemen.

Kalahari Lifestyle is een origineel merk dat innovatieve fyto samenstellingen samen met fyto cosmetica  combineert voor een authentieke Afrikaanse botanische ervaring.